Bij alle producten voor verhuur kunt u een gewenste huurdatum selecteren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling ruim op tijd (1 tot maximaal 2 werkdagen voor de aangegeven huurdatum) bij u wordt aangeboden. Uw gereserveerde artikelen kunnen alleen worden verzonden nadat de betaling is voldaan.

U wordt automatisch per e-mail op de hoogte gebracht zodra uw bestelling is verzonden. Met het zogenaamde Track en Trace nummer (2S/ 3S-) en uw postcode kunt u na 24 uur uw bestelling volgen via deze link: http://www.tracktrace.nl

Retourneren verhuur:

U dient de gehuurde producten uiterlijk 1 (werk)dag na huurperiode naar ons te retourneren.

U ontvangt van ons een retourlabel per e-mail. Dit retourlabel kunt u uitprinten en plakken op de originele verzendverpakking van de gehuurde producten. U kunt uw pakket hiermee kosteloos aanbieden aan een PostNL pakket servicepunt bij u in de buurt. Wij ontvangen automatisch bericht wanneer u uw zending heeft afgegeven.

Na ontvangst van de gehuurde producten controleren wij deze op werking, schade en volledigheid en wordt de borg binnen 7 dagen op het door u aangegeven rekeningnummer of PayPal account geretourneerd. 

Wanneer de gehuurde producten na de eerstvolgende werkdag na de huurperiode nog niet zijn afgegeven bij een PostNL servicepunt (en daarmee is verzonden) houden wij het recht voor om de huurprijs per dag vermeerderd met €12,50 voor elke dag waarmee de overeengekomen huurperiode is overschreden in rekening te brengen. Mocht u voorafgaand de huurperiode aangeven dat er mogelijkerwijs een kleine vertraging in het retourproces kan ontstaan, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Mocht u vragen en/ of wensen hebben met betrekking tot het retourneren, neemt u dan even contact met ons op. Wij zijn altijd flexibel om te kijken naar een oplossing die voor u het meest passend is!

Verzendkosten verhuur:

De verzend- en handelingskosten voor het versturen van uw bestelling binnen:

Nederland:

  • Pakket verzekerd inclusief retourlabel: € 9,95

België:

  • Pakket verzekerd inclusief retourlabel: € 12,95

Afhalen is bij ons mogelijk op afspraak. Neemt u hiervoor even contact met ons op.