Merk: QuizTools
Model: QT305
Beschikbaarheid: Op voorraad
€699,00
Excl. BTW: €577,69

Beschikbare opties:

Compleet quiz-systeem voor 5 spelers of 5 teams (versie 3.0). Dit systeem is uit te breiden met maximaal 4 extra quiz-systemen (draadloos aan elkaar te connecteren) waardoor er vijfentwintig buttons beschikbaar zijn. Hiermee is er ruimte om gelijktijdig 25 spelers of 25 teams om te laten antwoorden. De knoppen worden, net als onze vorige sets, via een kabel op een centraal gamemaster paneel aangesloten. Hiermee is werking altijd gegarandeerd, er zijn namelijk geen accu's of batterijen nodig.

Deze set is bestaande uit:

  • Zwart gamemaster paneel met antwoord verlichting d.m.v. led verlichting (foto volgt z.s.m.)
  • 5 drukknoppen in verschillende kleuren
  • 5 meter kabel tussen iedere knop en het gamemaster paneel
  • Voedingsadapter
  • Instructiekaart

Niet iedere knop hoeft aangesloten te worden. Het systeem herkend automatisch het aantal aangesloten buzzers. (u kunt dus ook met 1 of 2 knoppen werken).

Heeft u niet genoeg aan 5 buttons? Dan kunt u ditzelfde systeem meermaals draadloos aan elkaar koppelen zodat deze systemen met elkaar communiceren.

Optioneel kunnen wij dit systeem uitrusten met:

  1. Speaker/ geluidsmodule; hiermee worden antwoordkeuzes niet alleen via verlichting zichtbaar, maar ook via geluid.
  2. Bluetooth; hiermee kunt u dit systeem aan een computer/ laptop (draadloos) aansluiten. Dit biedt mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van onze APP en andere (quiz) applicaties die werken met een "toetsenbord". Deze quizset zal letters doorgeven in de vorm van het alfabet. (knop 1: A, knop 2: B, knop 3: C etc).

Deze set is uitgerust met drukknopen voorzien van USB-connectoren en zijn enkel geschikt voor aansluiting op het meegeleverde Gamemaster paneel. Sluit deze niet aan op andere systemen of computers. Dit systeem gebruikt geen USB-signaal.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!